HVEM ER GADEPLAN?

Gadeplan er startet af Ole Gade i 2016 i Aalborg. Ole er uddannet Master of Architecture, MAA, i 2005 og bygningskonstruktør i 1999. Som arkitekt i Aalborg er Ole Gade ekspert i arkitektur, projektering, renovering og rådgivning. Hos Gadeplan mener vi, samarbejdet med bygherren er det vigtigste.
Vi udarbejder projektet i tæt samarbejde med dig som bygherre, hvor vi sammen når frem til den helt rigtige arkitektur for lige netop dig.

Ole er også certificeret brandrådgiver i brandklasse 2, hvilket vil sige, han kan rådgive dig om ansøgning af byggetilladelse og godkendelse af eksisterende byggeri.

EKSPERTISEOMRÅDER

Hos Gadeplan går byggeteknik og arkitektur hånd i hånd. Vi udarbejder processen i samarbejde med dig som bygherre.
For Gadeplan er Nordic arkitektur en del af tanken for udvikling af arkitektur. Nordic arkitektur står for enkelthed, gode materialer og inddragelse af naturen – gerne sammenholdt til den kontekst vi befinder os i. Hos Gadeplan skal det give mening at inddrage bæredygtighed til den arkitektur, vi lever i som mennesker. Bæredygtighed kan inddrages på flere niveauer i et byggeprojekt, og det er muligt at have det på et naturligt niveau lige efter bygherrens ønske.
Gadeplan er ekspert inden for alt lige fra ombygning og renovering til sommerhuse, villaer, etageboliger og rækkehuse.

Processen – De fem faser

Vi starter med en dialog om projektets omfang, hvorefter vi udarbejder skitser til arbejdet. Dernæst udvikles tegninger på grundlag af dialog fra første fase. Fjerde fase består i myndighed, hvor der udarbejdes myndighedstegninger til byggetilladelse fra den pågældende kommune, som projektet er placeret i. Sidste fase er hvor tegningerne til slut bliver udarbejdet til entreprenøren.
Inden byggeriet påbegyndes, aftales der, hvilke dele der skal udføres af arkitekt, og hvilke ydelser eventuel bygherre eller entreprenør kan varetage.

HVOR HOLDER VI TIL?

Gadeplan holder til i Aalborg på Ved Stranden 11D. På 3. sal til venstre finder du os.
Vi kan tage en uforpligtende snak her på kontoret, eller vi kan komme ud og mødes med dig, når vi skal have lavet en plan for dit næste arkitekttegnede projekt.

KONTAKT

GADEPLAN ApS
Ved Stranden 11D, 3.TV.
9000 Aalborg

Tlf: 20487663

Email: kontakt@gadeplan.com