RÆKKEHUSE

Rækkehuse er en spændende og charmerende boligform. Her kommer beboerne til at bo i noget, der føles helt som deres eget, samtidig med de bor tæt på naboerne og fællesskabet i området. Med rækkehusbebyggelser er der mulighed for at bo flot og unikt tæt på byens mange muligheder. Gadeplan hjælper dig gerne med at udarbejde arkitekttegnede løsninger til din rækkehusbebyggelse.
Det kan også være i form af tilbygning eller ombygning, hvis du ønsker at udnytte pladsen bedre eller udvide byggeriet lidt. 

ETAGEBOLIGER

Gadeplan kan hjælpe dig med at komme i mål med det perfekte etageboligbyggeri. Med arkitekttegnede løsninger skaber vi i samarbejde den bedste løsning til dit byggeri. I samarbejde kan vi skabe et flot og moderne byggeri helt som du som bygherre ønsker det. Vi kan også indarbejde miljøvenlige tiltag i tegningerne, så byggeriet bliver bæredygtig.
Gadeplan assisterer også gerne, hvis du overvejer ombyg eller tilbyg af din etagebolig. Sammen kan vi udarbejde arkitekttegnede løsninger til etageboligen.

 

SE CASES

Se flere af de projekter vi har arbejdet på. Her er eksempler på bæredygtigt byggeri, hvor tegninger og idéer er udarbejdet med bygherren. Der er eksempler på arkitektur af rækkehuse, hvor arkitekturen udnytter lysindfaldet i hver bolig, og hvor natur og arkitektur går hånd i hånd.

OM GADEPLAN

Gadeplan er et arkitektfirma, der mener, det er noget af det vigtigste at have et tæt samarbejde med bygherren. Vi udarbejder en plan for byggeriet sammen, så I er med fra start til slut.
Hos Gadeplan er byggeteknik en del af arkitekturen, og arkitekturen er en del af byggeteknikken, som skal indtænkes fra starten af projektet. På den måde skabes et fornuftigt og sundt byggeri, som kan opretholde sin værdi i mange år.