ARKITEKTUR TIL VILLA

Gadeplan er klar til at hjælpe, når du ønsker at bo i en arkitekttegnet villa. Vores viden om arkitektvillaer i samspil med dine idéer og ønsker kan skabe den helt perfekte villa, der passer til dig og dine behov.
Vi hjælper dig, når drømmehuset skal udtænkes, tegnes og udføres. Vi er et arkitektfirma med erfaring inden for blandt andet funkisvillaer, hvad enten du ønsker at bygge selv, ombygge eller tilbygge til din funkisvilla.

ARKITEKTTEGNET HUS

Hvis du har svært ved at finde lige præcis dén bolig, hvor du kan se dig selv bo i mange år, er det en mulighed at overveje et arkitekttegnet hus. Når du vælger at bygge dit hus selv, er du med helt fra idé til virkelighed. Gadeplan samarbejder med dig hele vejen gennem processen.
En arkitekttegnet bolig giver dig mulighed for at bygge dit hus helt efter dine egne ønsker, hvad end det skal være i simpel funkisstil eller med mange smukke detaljer.

SE CASES

Her kan du se nogle af de mange projekter, vi har arbejdet på.
Der er flere eksempler på nybyggede villaer, hvor både bæredygtighed og familievenlighed er inkorporeret i arkitekturen.

OM GADEPLAN

Gadeplan er et arkitektfirma, der mener, det er noget af det vigtigste at have et tæt samarbejde med bygherren. Vi udarbejder en plan for byggeriet sammen, så I er med fra start til slut.
Hos Gadeplan er byggeteknik en del af arkitekturen, og arkitekturen er en del af byggeteknikken, som skal indtænkes fra starten af projektet. På den måde skabes et fornuftigt og sundt byggeri, som kan opretholde sin værdi i mange år.