CASE: VILLA TM

Ejerne af denne bolig manglede inspiration til, hvordan de kunne forny looket på den overdækkede terrasse. Gadeplan tegnede en løsning, som inddrog hele huset med nyt tag, fladt tag på tilbygningen og overdækning af terrassen samt ovenlysvindue. Ejerne fik et nyt touch på deres hus med en stilren renovering.

RENOVERING AF BOLIG

Ordet renovering betyder fornyelse.
Når du renoverer din bolig, får du en ny og mere tidssvarende løsning. Med Gadeplan får du en arkitekt, der har ekspertise i renovering af huse. Måske står du og ønsker en mere bæredygtig bolig. Vi tænker miljøet og bæredygtighed ind i arkitekturen og udarbejder en plan for renoveringen af din bolig i tæt samarbejde med dig som bygherre. Når du renoverer din bolig, holder du fast i boligens kvaliteter, samtidig med du tilføjer nye funktioner. En renovering kan for eksempel bestå af nyt køkken/bad eller en ny facade.
Med renovering af dele eller hele dit hus kan du bibeholde lige præcis så meget, du vil, mens du opgraderer din bolig til at være mere økonomisk og miljøvenlig. I sidste ende hjælper en renovering af din bolig på hverdagens kvalitet, mens du bor mere økonomisk og bæredygtigt.
I samarbejde med Gadeplan får du en arkitekttegnet løsning med ekspertise i renovering af hus.

OMBYGNING AF BOLIG

Står du og overvejer en ombygning af din bolig? En ombygning kan for eksempel bestå af anden rumopdeling. Skal køkken og stue udnyttes bedre i samspil med hinanden?
Vi kan sammen finde ud af, hvordan du udnytter kvadratmeterne bedst i din bolig. Måske står I og mangler et ekstra børneværelse eller kontor.
Vi kan hjælpe med at udarbejde arkitekttegnede løsninger til din tilbygning. Med en ombygning eller tilbygning ændres husets eksisterende grundplan. Det kan også være, der skal ny facade på huset eller mange andre ting. Gadeplan har ekspertise inden for arkitektur til ombygninger og tilbygninger. Vi kan hjælpe dig med at få drømmen til at gå i opfyldelse. I samarbejde med dig udvikler vi en plan for din nye ombygning eller tilbygning.

FÅ INDBLIK I DINE MULIGHEDER

Hos Gadeplan synes vi, at renovering og ombygning er et yderst spændende arbejde, hvorfor vi også er eksperter inden for det. Det er interessant at udarbejde tegninger i samarbejde med dig og få dine idéer og drømme til at gå i opfyldelse. Sammen kommer vi frem til den perfekte løsning til arkitekturen af din renovering eller ombygning. Vi sparrer omkring mulighederne, som din bolig kan byde på. Når mulighederne er ridset op, kan vi dykke ned i det spændende arbejde med at komme frem til den bedste løsning til din bolig.

OM GADEPLAN

Gadeplan er et arkitektfirma, der mener, det er noget af det vigtigste at have et tæt samarbejde med bygherren. Vi udarbejder en plan for byggeriet sammen, så I er med fra start til slut.
Hos Gadeplan er byggeteknik en del af arkitekturen, og arkitekturen er en del af byggeteknikken, som skal indtænkes fra starten af projektet. På den måde skabes et fornuftigt og sundt byggeri, som kan opretholde sin værdi i mange år.