ARKITEKTTEGNET SOMMERHUS

Drømmer du om at eje et arkitekttegnet sommerhus?
Hos Gadeplan finder du en arkitekt, der i samarbejde med dig kan få dine ideer til virkelighed med dit nye arkitekttegnede sommerhus. Vi er med hele vejen – fra de allerførste skitser til udarbejdelse af den endelige arkitekttegning til entreprenøren.

RENOVERING OG OMBYGNING AF SOMMERHUS

 

Hvis du går med tanken om, at der skal ske noget nyt med dit sommerhus, er renovering eller ombygning nogle muligheder, vi kan tage en snak om. Gadeplan har ekspertise inden for renovering og ombygning af både sommerhuse og villaer.
Vi hjælper dig med arkitekttegnede løsninger til dine sommerhusdrømme, hvad enten det skal fornyes eller forstørres. 

 

FUNKISSOMMERHUS

Går du op i funktionalitet og stilrene linjer? Med et sommerhus i funkisstil får du et simpelt og smukt sommerhus, som harmonerer med naturens skønhed. Sommerhuset får et funktionelt udtryk med enkle vinduer og fladt tag.
Gadeplan assisterer dig gerne, hvis du drømmer om at bygge et praktisk, moderne og flot sommerhus.

OM GADEPLAN

Gadeplan er et arkitektfirma, der mener, det er noget af det vigtigste at have et tæt samarbejde med bygherren. Vi udarbejder en plan for byggeriet sammen, så I er med fra start til slut.
Hos Gadeplan er byggeteknik en del af arkitekturen, og arkitekturen er en del af byggeteknikken, som skal indtænkes fra starten af projektet. På den måde skabes et fornuftigt og sundt byggeri, som kan opretholde sin værdi i mange år.