Planer

Strategi:
For GADEPLAN er det en klar strategi at arbejde med dialog og brugerinddragelse i arkitekturen – det er mennesket, som er i centrum. Arkitektur for GADEPLAN er ikke ren design, men det er oplevelser, livet der leves i bygningen og konteksten som skal give mening til arkitekturen, som skal udarbejdes. For at dette skal lykkes forventer vi en god proces, hvor der kan være medgang og modgang for at komme frem til den helt rigtige arkitektur – for Jer, der skal leve i bygningen. Valg af materialer har også betydning for den helhed der skal gives til arkitekturen og bæredygtighed kan inddrages heri. 

Bæredygtighed / miljøet.
Hos GADEPLAN skal det give mening at inddrage bæredygtighed til den arkitektur vi lever i, som mennesker. Bæredygtighed kan inddrages på flere niveauer i et byggeprojekt, og man skal ikke afslå bæredygtighed, men have det på et naturligt niveau, efter bygherrens ønsker og muligheder. Samtidig skal vi tænke på fremtiden og den tid vi lever i.

Tilgængelighed
I dag har vores syn på tilgængelighed fået større fokus og hos GADEPLAN er vi engageret i at udføre arkitektonisk tilgængelighed. Hvilket nogle vil kalde integreret design. Tilgængelighed ses ofte noget for handicappede – hermed personer i kørestol eller blindestok. Men alle kan rammes for en kort periode med tilgængelighedsproblemer – såsom gåtur med barnevogn, et brækket eller forstuvet ben ect. Derfor har GADEPLAN fokus for alsidig tilgængelighed i arkitekturen.

Byggeteknik
Hos GADEPLAN er byggeteknik en del af arkitekturen, og arkitekturen er en del af byggeteknikken, som skal indtænkes fra starten af projektet, således der skabes et fornuftig og sundt byggeri, som kan opretholde sin værdi i mange år.