Kategori

Villa AJ

Villaen er beliggende i Støvring, hvor den ligger på en naturlig forhøjning i byens centrum. Placeringen af det nybyggede hus giver en fantastisk udsigt over byen og Rold Skov, som ligger få kilometer fra byen. Villaen er bygget i flere plan med store vinduer, som byder naturen og lyset ind i boligen. Terrasser og altaner er også nøje tænkt ind i arkitekturen, så den gode udsigt bliver udnyttet til fulde.

Gug Alper

Den nybyggede villa er beliggende i Gug og har en idyllisk udsigt over flotte grønne marker og Visse by. Arkitekturen inkluderer flot finesse samt komfort – det store udhæng, der er bygget i brunt træ, giver skygge ved de store vinduer samtidig med det nedkøler rummet. Naturen, udsigten og det naturlige lys bydes indenfor igennem de store flotte vinduer.

Villa AH

Villaen er beliggende i Skørping med udsigt over den idylliske skov. Huset er bygget i 1,5 plan med kælder, stue og 1. sal. Arkitekturen i nybyggeriet har inkorporeret store vinduespartier, som trækker naturen og lyset ind i rummene. Udendørs er altan og terrasse tænkt naturligt ind i arkitekturen, så udsigten, naturen og omgivelserne bliver udnyttet bedst muligt.

Villa T

Den funkisinspirerede villa er beliggende i Vodskov. Villaen er bygget med moderne fladt tag og rene linjer. Boligens bæredygtige arkitektur trækker haven og naturen ind i rummene med de store vinduer og har samtidig udhæng flere steder mod syd, så huset ikke bliver overophedet på varme sommerdage.

Hasserislund 11

De 9 rækkehuse på Hasserislund 11 er bygget med hvidpudsede facader og store flotte altaner. De nybyggede rækkehuse er bygget med tilhørende garager og træ på nogle af facaderne for at blødgøre helhedsindtrykket.

Villa TM

Projektet her bød på ombygning, hvor husejerne ønskede en ny løsning til deres overdækkede terrasse. Arkitekturen inddrog hele huset i ombygningen, som indebar nyt tag på sidebygningen samt nyt tag på huset. Huset fik et nyt touch med ovenlysvindue og større sammenhæng.

Villa DS

Villaen i attraktive Hasseris Enge er et nybygget funkishus med stilrent fladt tag. Arkitekturen afspejler et bæredygtigt touch med udhæng på villaen mod syd, så ejendommen undgår overophedning på de varme sommerdage. Den nybyggede villa er bygget med moderne familiefunktioner.

Sommerhus Urban

Sommerhuset i Grønhøj er gennemgået en ombygning. Træmaterialerne, der er brugt til boligen, er bæredygtige og falder i harmonisk tråd med naturen. Sommerhuset med flot udsigt til havet har fået tilbygget et soveværelse og badeværelse.

Sommerhus GJ

Sommerhuset, som er beliggende i Vendsyssels havne- og turistby, Hou, er bygget i træ. Sommerhuset er tegnet, så det udnytter udsigten til havet helt optimalt. Arkitekturen trækker naturen indenfor i stuen og falder godt i spænd med de omkringliggende naturskønne områder.

Villa MM

Den moderne nybyggede villa, som er beliggende i Thisted, har smuk udsigt over Limfjorden. For bedst at udnytte udsigten er villaen bygget i to plan, hvor arkitekturen byder på både store vinduespartier og en flot stor terrasse, som er delvist overdækket. Villaen er bygget i modernistisk form med udhæng for at skærme for den varme sol om sommeren. Facaden er vandskuret, hvilket giver villaen et moderne og stilrent look.

Hasserislund 1

Rækkehusene på Hasserislund 1 er bygget med hvidpudset facade med tilhørende garage. Træelementerne på rækkehusene blødgør looket på bebyggelsen, og den forskudte arkitektur giver det optimale lysindfald i boligerne.

Cases

Gadeplan er en arkitekt i Aalborg, som besidder unik ekspertise inden for blandt andet ombygning og renovering.
Hos Gadeplan hjælper vi dig også gerne med udarbejdelse af arkitekttegninger til din nye villa, etagebolig, rækkehus eller sommerhus. Alt arbejde bliver udført i tæt samarbejde med dig som bygherre.
Ovenstående kan du se et udpluk af vores arkitektarbejde.